City Game Jakarta

City Game Jakarta

1 resultaat gevonden

Ga naar “Sherlock Holmes Jakarta”

Sherlock Holmes Jakarta

Ontdek Jakarta met het leuke en spannende Sherlock Holmes stadsspel! Kun jij de moord op Balthazar oplossen?

Sherlock City Game | Moordmysterie

City Game Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van de Republiek Indonesië. Jakarta is een enorme, uitgestrekte metropool, waar meer dan 10 miljoen mensen wonen. Ze bestaan uit mensen met een etnische groepsachtergrond uit heel Indonesië. Overdag neemt het aantal toe met forenzen die zich in de stad naar hun werk begeven en 's avonds weer naar buiten trekken.

Een deel van de plaatselijke ervaring is dat je het ene moment door een brede laan rijdt, en dan plotseling in een kleine straat samengeperst zit met tientallen auto's en motoren. Met zijn vele buitenwijken is Jakarta een Megapolitaanse stad geworden. Daarom kun je bij een bezoek aan Jakarta het beste investeren in een goede plattegrond of je kunt natuurlijk een van onze Stadsspelen spelen!

Jakarta is niet alleen de zetel van de nationale regering en de provinciale regering, maar het is ook het politieke centrum van Indonesië. Bovendien is Jakarta het centrum van Indonesië's nationale financiën en handel. Geen wonder dat Jakarta een dynamische stad is, waar de hele dag door activiteiten plaatsvinden.

Andere steden in Indonesië

Zoek je een plek om te overnachten na het spelen van een City Game in Jakarta?

Nadat je een van onze geweldige City Games in Jakarta hebt gespeeld, is het tijd om uit te rusten. Deze stad heeft een ruim aanbod aan hotels.

Discover like a local

Wil je alles uit je reis naar Jakarta halen? Neem een kijkje op onze blog:

×